Til Mortensaften står der and på menuen
Duften og stemningen er noget ganske særligt – for ikke at tale om smagen.
Hos mad med mere kan du bestille sprødstegt and og lækkert tilbehør.
Vi har lavet alt det forberedende arbejde, så anden skal blot i ovnen og varmes godt igennem. Og mens du nyder anden, kan du samtidig glæde dig over et rent køkken.
Mortensaften er overstået for 2024, men bare rolig - I kommer også til at kunne bestille jeres Mortensaftensmenu ved os i 2025.
Mere info om dette til september i 2025.
Se varmeanvisning nederst på siden.
Varmeanvisning
Forvarm ovnen ved 140° C, hvide kartofler, brune kartofler og rødkål opvarmes i ovnen i ca. 20 minutter.
Imens pensles anden med andefedt. Når kartofler og rødkål er varme, tages det ud og pakkes ind i stanniol.
Skru ovnen op på 190° C, og giv anden ca. 15 minutter, pas på ikke at giv anden for meget.
Andesaucen sættes i kog under omrøring i en gryde.
Velbekomme!